GYVAI Dvasinio intelekto ugdymas per meditacijas/kontempliacijas

Seminaras/rekolekcijos skirtos: dirbantiems su grupėmis psichologams, psichoterapeutams, dailės terapeutams, neuroedukatoriams, atsakingiems už grupių sielovadą, vedantiems savitarpio pagalbos grupes.

Šio seminaro/rekolekcijų tikslas – suteikti vedantiems grupes daugiau praktinių įrankių dirbti dvasinio intelekto ugdymo srityje. Dalyviai patys atliks 8 meditacijas/kontempliacijas, kurios šio savaitgalio metu pasitarnaus ir asmeninei jų kelionei į ŠVIESĄ.

Po seminaro/rekolekcijų dalyvės/iai gaus meditacijų/kontempliacijų tekstus, vėliau juos galės naudoti savo užsiėmimų metu: įžanginė meditacija „Laikas“ yra tinkanti pradėti grupinius užsiėmimus; meditacijos/kontempliacijos „Kelias“, „Rankos“, „Akmenys“, „Durys“, „Duona“, „Vanduo“, „Šviesa“ gali būti naudojami ir užsiėmimų eigoje, ir pabaigoje.

Šių meditacijų privalumas – simboliai, kurie gali prakalbinti tiek psichologinėje (emocijų lygmenyje), tiek dvasinėje plotmėje.

Jos remiasi krikščioniška tradicija ir ignacišku dvasingumu. Ignacas Lojola buvo pirmasis, dar prieš 500 metų, pasiūlęs į maldą su Šventuoju Raštu įtraukti vaizduotę.

Po kiekvienos meditacijos bus dirbama dailės terapijos metodais (tačiau meditacijos/kontempliacijos grupėms gali būti vedamos ir be dailės terapijos metodų, tik naudojant refleksiją)

Veda: teologijos mokslų licenciatė Lina Šalučkienė, 9 metai studijų VDU KTF, VŠĮ Gyvenimo ir tikėjimo instituto vadovė, neuroedukatorė ir neuropraktikė (tai kvalifikacijos, suteikiančios teisę dirbti dailės terapijos metodais), rekolekcijų dailės terapijos metodais vedėja.

Laikas: 2024 m. spalio 11-12 d.:

penktadienis – 9.30-17.30, šeštadienis – 9.30 – 18.30 val.

Vieta: Papilio 3, III a. Kaunas

Dalyvių skaičius ribotas, dirbama nedidelėje grupėje.

REGISTRACIJA: ginstitutas@gmail.com nurodant vardą, pavardę, tel.nr., išsilavinimą/ profesiją/darbo sritį.

Dalyvio įnašas: 540 eur. (į kainą įeina priemonės, arbatos/kavos pertraukos, salės nuoma, dalyvio medžiaga, atlygis vedėjui, + viena asmeninė 30min. konsultacija per 3 mėn., susitarus laiką individualiai)

Vieta rezervuojama atlikus registracijos pavedimą -100 eur, į VŠĮ Gyvenimo ir tikėjimo instituto sąskaitą: LT717044060003199917.

Jei reikalinga sąskaita-faktūra, praneškite.

Tiems, kuriems reikalinga nakvynė, parašykite, pasiūlysime galimybes palankia kaina visai šalia.

Galimybė pietauti su grupe, pietų kaina 7-10 eur.

Jei jums reikia daugiau informacijos apie šį seminarą, skambinkite tel. 861800078

Data

2024-10-11

Laikas

9:30 am - 5:30 pm
Kategorija